Opluchting voor Penoza fans…

Door: Mees Botschuijver
04-04-2019

De Nederlandse hitserie Penoza sloot de reeks nogal schokkend af. In de laatste aflevering is te zien hoe drugskoningin Monic Hendrickx doodgeschoten wordt na een fout gelopen drugsdeal.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De fans dachten dat het over en uit was voor Carmen. Maar wees niet getreurd, er komt een Penoza-film aan waar Monic nog altijd de hoofdrol in speelt.

Nieuwsbericht

Uit een fictief nieuwsbericht dat donderdagochtend via social media en via een persbericht werd verspreid blijkt dat drugskoningin Carmen van Walraven, gespeeld door Monic, opgepakt is bij een schietpartij in een restaurant in Canada. Bij het incident kwamen drie mensen om het leven en is Carmen aangehouden. Volgens het artikel heeft Interpol contact gezocht met de recherche in Nederland om onderzoeksleider Jim Leeflang op de hoogte te stellen van het feit dat Van Walraven nog leeft. Er werd namelijk gedacht dat Carmen in 2017 overleed door verdrinking na een mislukte drugsdeal. In bijzijn van haar familie werd ze begraven.

De film

De film is te zien in november van dit jaar. In de film zullen veel vaste personages terug komen. Zo is de gehele familie Van Walraven weer te zien en zullen ook de vaste handlangers van Carmen, zoals Luther en Berry, ook weer te zien zijn.

Meer DenD