Opmerking Bridget valt verkeerd bij volgers

Door: Tanja Brouwer
24-01-2021

Bridget Maasland dacht zichzelf van de beste kant te laten zien toen ze gisteren op Instagram liet weten solidair te zijn met de rest van Nederland. Helaas viel haar post niet bij iedereen even goed. ,,Wij zijn solidair met de rest van Nederland en laten voor 21.00 uur de hond uit”, schreef de blonde presentatrice bij een foto van haar en haar zoontje Mees. De eerste reacties op de post zijn alleen niet zo positief als Bridget waarschijnlijk gehoopt had. Veel mensen vinden haar opmerking nogal vreemd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Koekoek’

,,Solidair met de rest van Nederland? Koekoek…de hond uitlaten mag je in je eentje en die van ons heeft om 22.30 gewoon de laatste ronde hoor”, schrijft een volger. ,,Met de hond mag je na 21.00 uur gewoon lopen hoor…”, schrijft een ander.

Vervolgens schrijven tientallen volgers dat ze hun hond wel na 21.00 uur moeten uitlaten, omdat het beestje het anders de rest van de nacht niet droog houdt. Uiteraard zijn er ook veel mensen die het gebaar van Bridget en haar zoon wel erg kunnen waarderen.

Meer DenD