Opnames derde Downton Abbey-film in volle gang

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De opnames van de derde Downton Abbey-film zijn in volle gang. Dat blijkt uit een paar heimelijk gemaakte setfoto’s die zijn gepubliceerd door de Britse tabloid Daily Mail. Op de foto’s zijn onder anderen hoofdrolspelers Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern en Michelle Dockery te zien.

Andere acteurs die op de set van de nieuwe, op de bekende tv-serie gebaseerde, film werden gezien zijn Jim Carter (Mr. Carson), Penelope Wilton (Isobel Crawley) en Rob James-Collier (Thomas Barrow). De opnames vonden plaats in Harrogate in Yorkshire, zo’n vier uur rijden van Highclere Castle, zoals het iconische Downton Abbey-landhuis in het echt heet.

Half mei werd officieel bekend dat er een derde film van Downton Abbey komt. Behalve de cast is er verder nog niet bekendgemaakt waar de film over zal gaan. Van de serie Downton Abbey werden tussen 2010 en 2015 zes seizoenen gemaakt. De serie speelde zich af tussen 1912 en 1926 op het landgoed van de welgestelde familie Crawley. In 2019 verscheen de eerste film en in 2022 de tweede, Downton Abbey: A New Era.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck