Opnames Duitse show Chantal Janzen in gevaar?

Chantal Janzen ziek
Door: Charlotte Wijnen
25-08-2021

Chantal Janzen heeft een plekje als presentatrice gekregen bij de Duitse show Das Supertalent. Op dit moment zijn de opnames bezig, maar gisteren werd Chantal samen met een ander jurylid positief getest op het coronavirus.

Kink in de kabel

De opnames gingen volgens Chantal als de brandweer, maar liggen plotseling in gevaar. ,,Er is even een kink in de kabel: een ander jurylid en ik zijn gisteren ochtend positief getest”, laat Chantal weten in haar Instagram Stories.

Vandaag is ze gelukkig weer negatief getest, maar in haar volgende Stories laat ze weten ‘absoluut geen risico’ te willen lopen. Ze heeft namelijk naar eigen zeggen geen klachten maar is wel samen met een ander jurylid positief getest. Om die reden heeft ze besloten om een uitgebreidere test af te wachten. ,,Even afwachten dus, en hopelijk zo snel mogelijk een tweede negatieve uitslag!”

Wie heeft wie besmet?

Lukas Podolski is vermoedelijk het andere jurylid waar Chantal het over heeft. Het Duitse RTL heeft laten weten dat Lukas Podolski positief is getest en momenteel in quarantaine zit. Vermoedelijk was bij hem de tweede test wél positief…

Meer DenD