Opnames nieuw seizoen Luizenmoeder in oktober

Door: DitjesDatjes
13-06-2018

AMSTERDAM – De opnames van het tweede seizoen van de populaire AVROTROS-serie De Luizenmoeder gaan waarschijnlijk in oktober van start. Dat twitterde hoofdrolspeler en scenarioschrijver Diederik Ebbinge woensdag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ebbinge, die meester Anton speelt, reageerde op een post op een Facebookfanpagina van de show. Daarin werd gezegd dat het nieuwe seizoen al vanaf begin augustus op televisie te zien zou zijn.

“Heel benieuwd wie de scripts heeft geschreven en wie de rollen gaan spelen vanaf 5 augustus. Wij in ieder geval niet! Wij beginnen in oktober met draaien, waarschijnlijk”, aldus Ebbinge. Hij onthult verder niet vanaf wanneer het tweede seizoen op de buis verschijnt.

De Luizenmoeder bleek een kijkcijferkanon. De serie trok binnen de kortste keren miljoenen kijkers en werd zelfs de best bekeken NPO-serie van de afgelopen tien jaar. Het gaat over het reilen en zeilen van basisschool De klimop waar moeder Hannah (Jennifer Hoffman) zich staande probeert te houden als moeder van een nieuwe leerlinge.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD