Opnames speelfilm Black Lotus met Rico Verhoeven achter de rug

Door: DitjesDatjes
02-08-2022

De opnames van Black Lotus, een grote internationale speelfilm waarin Rico Verhoeven de hoofdrol speelt, zitten erop. Dat meldt de 33-jarige kickbokser op Instagram. “Ik kan niet geloven dat dit waanzinnige project tot een einde is gekomen”, schrijft Verhoeven.

“Ik heb een fantastische tijd gehad en ik ben iedereen die er deel van uitmaakte zo dankbaar”, vervolgt Verhoeven zijn bericht. De kickbokser hoop dat de “geweldige sfeer” en “positieve energie” die hij op de set heeft gevoeld zich ook vertaalt naar het witte doek.

Black Lotus is een film van de Bulgaarse regisseur Todor Chapkanov. De opnames vonden plaats op meerdere locaties in Europa, onder meer Amsterdam. De elfvoudig wereldkampioen kickboksen kruipt in Black Lotus in de huid van special forces-officier Matteo Donner. Nadat zijn beste vriend is omgekomen tijdens een gezamenlijke missie is hij, kampend met schuldgevoel, de wereld rondgezworven. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een eenmansoorlog in de straten en langs de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

De kickbokser hintte de afgelopen jaren al meerdere malen op een acteercarrière in het buitenland. Hij speelde tot nu toe bijrolletjes in een paar Nederlandse producties, zoals Bon Bini Holland 3, die nu in de bioscopen draait.

Distributeur Dutch FilmWorks brengt Black Lotus met Rico Verhoeven in 2023 in de Nederlandse bioscopen uit.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD