Opnieuw drama voor Barbie: ex-vriend Gerrit 8 maanden cel

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gerrit, de ex-vriend van Barbie die toch niet de vader bleek te zijn van haar zoontje Djemino, stond eind juni voor de rechter voor het auto-ongeluk dat hij vorig jaar april veroorzaakte. Het besluit van de rechter is niet mals. Volgens het rechtbankverslag moet hij 8 maanden de cel in en mag hij 2 jaar geen motorvoertuig meer besturen!

Alcohol en MDMA

De ravage was groot toen Gerrit 19 april 2020 de macht over het stuur van zijn Opel Astra verloor en van de weg raakte. In de auto zat niet alleen hij, maar ook een vriend en Samantha de Jong. Al snel bleek dat Gerrit niet helemaal nuchter was en het alcoholpromillage in zijn bloed dus te hoog was. Gelukkig viel de schade mee: alleen Samantha moest naar het ziekenhuis voor haar verwondingen, maar was er al snel weer bovenop.

De rechter laat weten dat de schuld van het ongeluk bij Gerrit ligt. Hij zou hebben gedronken en drugs (MDMA) hebben gebruikt, zich niet hebben gehouden aan de geldende snelheidsbeperking, ook nog een rood licht te hebben negeert en vervolgens het motorrijtuig niet voldoende onder controle hebben gehad, waardoor hij tegen de vangrail is gebotst en een inzittende zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen. Al met al niet mals.

Straf

De rechter oordeelde als volgt:
Een gevangenisstraf van 10 maanden, waarvan 2 maanden voorwaardelijk en een ontzegging van 4 jaar voor het besturen van motorvoertuigen, waarvan 2 jaar voorwaardelijk.

De grote vraag is of Samantha de komende maanden op bezoek zal gaan bij Gerrit. Erg goed zal hun verstandhouding niet zijn. Toen Barbie namelijk beviel van zoontje Djemino beweerde ze dat het kindje van Gerrit was, maar al snel bleek dat niet helemaal waar te zijn……

Tags

BARBIEBARBIE SAMANTHADRAMAGERRITGEVANGENISONGELUKRECHTERRECHTSZAAKSAMANTHA DE JONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck