Opnieuw enorm drama en verdriet voor Roy Donders

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nog geen twee maanden geleden is de geliefde oma van Roy Donders overleden. Een enorme klap voor de Brabander. Tot overmaat van ramp is de opa van Roy gisterochtend overleden.

Beste maatje

De stylist laat via Facebook weten dat zijn opa, volgens eigen zeggen zijn beste maatje, overleden is. “Hij kon niet meer, hij was helemaal op”, schrijft hij in zijn post. “Lieve opa rust zacht en nu ben je weer bij ons oma daarboven , jullie kunnen niet zonder elkaar. 
En wij zorgen voor een mooi afscheid.” Bij zijn post heeft hij een foto van zijn opa toegevoegd.

https://www.facebook.com/roy.donders.5/posts/2014353955258283:0

Lieve reacties

Ontzettend veel fans en volgers hebben gereageerd op Roy’s post. Velen vinden het heftig voor Roy dat hij in korte tijd zijn oma én opa verloren heeft. Vooral omdat in de realityseries te zien was dat hij een hele goed band met hen had.
Eén van de lieve reacties komt van Patty Brard, zij schrijft op Instagram: “Acht jeetje lieve lieve schat. Gingen we juist vanaf morgen samen lekker weer aan de reutel, is er weer zoveel verdriet voor je!” Bij de post heeft ze een leuke foto van hen samen geplaatst:

https://www.instagram.com/p/BdfkBzMBS29/

Show

Roy had nog erg veel verdrietig om het overlijden van zijn oma. Op 9 december liet hij via Facebook weten dat zijn komende shows niet doorgaan. Volgens eigen zeggen kon hij alleen maar aan zijn oma denken en daarom voelde het niet goed toch de show te geven. Vooral omdat zijn oma graag aanwezig had willen zijn.

 

Tags

DRAMAOMAOPAOVERLIJDENPATTY BRARDROY DONDERSVERDRIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck