Opnieuw foto gelekt van Rogier zonder pruik

Rogier Smit
Door: Jos La Grande
18-10-2020

De vriendenkring van Rogier, die we kennen als wederhelft van de oudere Frank Jansen, heeft een tweede foto gelekt van de olijke interieurgoeroe. Deze Rogier en Frank, bekend van het tv-programma Paleis voor een Prikkie, besmeuren elkaar sinds enkele weken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De nieuwe foto van Rogier, nu alleen met Frank, is genomen in Frankrijk waar de twee in de buurt van Saint-Tropez een vakantiehuis hebben. Dat vakantiehuis wordt in de zomermaanden verhuurd.

Imago

Het secuur opgebouwde imago van Rogier als de bon vivant met een flinke haardos staat nogal onder druk. Want er is niet alleen een tweede privéfoto uitgelekt via Privé, maar het duo zou ook een spreekverbod opgelegd hebben gekregen door de RTL-directie. De brokstukken zijn bijna niet meer te lijmen…

Rogier is de pruiken gaan dragen in verband met haaruitval als gevolg van een immuunziekte. De pruik werd zijn handelsmerk en af en toe verruilde de realityster het haarstuk voor een basebalpetje.

Absurd

De absurditeiten tussen het stel stapelen zich inmiddels op en een duurzame relatie tussen de twee kemphanen lijkt er niet meer in te zitten. Liefde en genegenheid lijken te zijn ingewisseld voor verdachtmakingen en geruzie.

Wellicht zijn de twee tot elkaar veroordeeld vanwege het forse honorarium dat ze ontvangen van RTL voor hun capriolen voor de camera. Eerder dit jaar bleken de mannen van Voetbal Inside, Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp, als was in de handen van John de Mol toen ze met verwijzing naar hun contracten door hem tot de orde werden geroepen.

Meer DenD