Opnieuw indringers op landgoed koningin Elizabeth in Windsor

Door: DitjesDatjes
02-05-2021

Voor de tweede keer in korte tijd hebben mensen binnen weten te dringen op het landgoed van de Britse koningin Elizabeth in Windsor. De verdachten, een 31-jarige man en een 29-jarige vrouw, klommen vorige week zondag over de hekken van de Royal Lodge waar prins Andrew woont, meldt The Sun.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het stel liep een tijdje over het terrein voordat iemand dat opmerkte en de politie belde. Na hun arrestatie zouden ze op borgtocht zijn vrijgelaten.

Andrew was volgens The Sun op dat moment thuis. De koningin, die in het nabijgelegen Windsor Castle woont, niet. Op de plek waar de twee het terrein op kwamen, laat Elizabeth geregeld haar honden uit en rijdt ze paard.

Half april lukte het een 44-jarige vrouw ook al om de woning van de hertog van York binnen te dringen. Ze beweerde de verloofde van prins Andrew te zijn, waarna de beveiligers aan het hek haar binnenlieten. Daarna kon de vrouw ongestoord de Royal Lodge in.

De politiebescherming van Andrew is vorig jaar teruggeschroefd omdat hij zijn koninklijke taken neerlegde vanwege zijn banden met zedendelinquent Jeffrey Epstein. De hertog van York woont in de Royal Lodge samen met zijn ex-vrouw Sarah Ferguson.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD