Opnieuw jonge Koreaanse artiest overleden

Chainha
Door: Tanja Brouwer
03-12-2019

Opnieuw is een Zuid-Koreaanse artiest overleden. De 27-jarige acteur Cha In-Ha is volgens lokale media dood gevonden. Waaraan hij overleden is, is onduidelijk.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hartverscheurend

,,Het is hartverscheurend om het trieste nieuws te moeten brengen aan iedereen die zoveel liefde en steun heeft betuigd”, laat het management van de acteur weten.

Op de laatste dag dat Cha leefde postte hij een aantal foto’s op Instagram. Daarbij schreef hij: ‘Iedereen, kijk uit’. Waaraan de beginnend acteur is overleden is niet duidelijk. Fans denken dat er geen sprake kan zijn van zelfmoord aangezien Cha gelukkig leek.

Zelfmoord

Cha is de derde jonge Zuid-Koreaan die de afgelopen drie maanden plotseling is overleden. Ruim een week geleden werd bekend dat de 28-jarige Goo Hara dood gevonden was in haar appartement. Ook bij haar is de doodsoorzaak nog niet bekend. In oktober pleegde de 25-jarige zangeres Sulli zelfmoord. Zij was een goede vriendin van Goo Hara. In 2017 overleed de 27-jarige K-pop zanger Shinee. Ook bij hem wordt gedacht aan zelfmoord.

 

Meer DenD