Opnieuw klap voor Famke Louise

Famke Louise
Door: Lies Jansen
02-12-2019

Famke Louise (20) is afgelopen weekend opnieuw geraakt door een wijnglas, tijdens haar show in Zoetermeer. Op het Instagramaccount van Famke Louise, zangeres, vlogger en model, verscheen niet veel later een filmpje van een bult op haar voorhoofd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Na het filmen van de wond stak Famke haar middelvinger op en voegde ze aan haar Instagram-story, een reactie van een fan toe over de gebeurtenis. Famke sloot onderweg naar huis haar Instagram-story af, waarbij ze een bankbiljet op haar voorhoofd plakte met de tekst: ,,Bye.”

Opwaartse spiraal

Hoewel Famke op het podium vaker een rake klap heeft gehad, leek de haat even te zijn weggeëbd. Met een solovoorstelling in het Paradiso en haar debuut afgelopen oktober als presentatrice bij MTV EMA, zit haar carrière in een enorm opwaartse spiraal.
Ook met: ‘Famke Louise, de documentaire’ op Videoland, hoopte ze dat mensen haar nu een beetje met rust zouden laten.

Haat

In reacties op een bericht hiervan op het Instagramaccount van @rapnieuwstv verschenen enkele haatreacties:
,,Aanstellen enz”
,,Top voor de gooier; fles wijn had harder aan gekomen”
,,Echt een strijder die dat gegooid heeft”
,,Hahah nu heeft ze een nog groter hoofd”

Hoe het komt dat Famke regelmatig zoveel haat over zich heen krijgt, houdt meer mensen bezig. Zo heeft bijvoorbeeld NPO3 met een mediapsycholoog gekeken hoe dit mogelijk is. Een mogelijke reden zou volgens de psycholoog, de ex van Famke kunnen zijn. Haar ex, Tim van Teunenbroek, ook wel bekend als Snapking, is met enige regelmaat in opspraak. Famke geeft zelf aan dat ze al vanaf haar zestiende tot nu regelmatig haatberichten ontvangt, maar zich hier niet zoveel van aantrekt.

Meer DenD