Opnieuw problemen binnen De Toppers?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

 Jaren geleden was er al onenigheid binnen De Toppers. Gordon stopte er twee keer mee, Gerard Joling sloeg een jaar over en Jeroen van der Boom en Jan Smit kwamen er bij. Nu lijkt er opnieuw stront aan de knikker.

Jubileum

Gerard Joling vertelt namelijk aan weekblad Story dat zijn plannen voor zijn jubileumconcerten niet doorgaan. En dat komt allemaal door De Toppers-concerten en de manager van de zanggroep. De Topper-concerten waren gepland in het voorjaar van 2020 in de Johan Cruijff ArenA. Dat blijkt niet mogelijk zijn omdat daar in juni wedstrijden worden gespeeld tijdens het EK voetbal en het gras van goede kwaliteit moet zijn. De zangers begrepen dat allemaal, ook Gerard. Nu wijken ze uit naar Rotterdam Ahoy, en daar is Gerard niet blij mee. ,,Ik weet dat er eventueel nog wat lucht in had gezeten en dat er nog wat in april mogelijk was geweest”, zegt André tegen het weekblad. ,,Maar de manager van De Toppers Benno de Leeuw was te laat met het beantwoorden van mailtjes. De communicatie bij De Toppers is gewoon kut.”

Jammer

Nu treden de mannen in december op in Ahoy. Precies wanneer Gerard zijn jubileumconcerten had gepland. Hij moest dus kiezen. ,,Dan ga ik concurreren met de mensen met wie ik al vijftien jaar heb samengewerkt. Dat wil ik niet.” Daarom verplaatste Gerard zijn concerten. Helaas bleek hij een stuk vriendelijker naar zijn collega’s dan zij naar hem. ,,Tijdens de gesprekken is gezegd ‘Dan doen we het wel zonder Gerard, het moet doorgaan’. We hebben geen ruzie, maar ik vind het erg jammer hoe het allemaal is gegaan.” 

Tags

AHOYDE TOPPERSGERARD JOLINGGORDONJAN SMITJEROEN VAN DER BOOMRENÉ FROGERRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck