Opnieuw slaande ruzie: krijgt Adriaan Bassie ooit nog te zien?

WEER ruie tussen de broers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het is weer hommeles tussen de broertjes van Toor. Aad van Toor – de lenige acrobaat Adriaan – zou niet meer bij Bas van Toor – de altijd goedlachse clown Bassie – op de koffie mogen komen omdat hij gevaccineerd is tegen Corona…

Aad van Toor is compleet verslagen omdat hij geen contact meer heeft met zijn broer Bas. Het duo, bekend van het televisiepogramma ‘Bassie & Adriaan’, heeft gebroken vanwege een uit de hand gelopen meningsverschil omtrent de coronavaccinaties. Aad van Toor heeft zich gevaccineerd vertelt hij tegen het weekblad Story. Zowel de dochter als vrouw van Bas van Toor willen tegen het blad geen uitspraken doen over zijn vaccinatiestatus.

Quarantaine

Aad van Toor zou nu niet meer welkom zijn bij zijn broer omdat hij hem zou willen besmetten wat natuurlijk helemaal niet het geval is. ,,Ik vind het vreselijk”, vertelt Aad tegen Story. Hij stuurt naar eigen zegge zijn broer regelmatig mails, waarop geen antwoord komt. ,,Ik heb er alles aan gedaan, maar het houdt op een gegeven moment op.” Dochter Liesbeth zegt over de zaak tegen Story: ,,Het enige wat we tegen Aad hebben gezegd is dat hij hier niet kan komen wanneer hij uit een vliegtuig komt. Hij zal dan eerst tien dagen in quarantaine moeten.” Liesbeth verklaart wel dat ze Aad van Toor al heel lang niet gezien hebben. Waarom dat was, daar bemoeit ze zich niet mee.

Niet de eerste keer

In 2003 had het tweetal ook al slaande ruzie. Het ging toen eveneens over een gezondheidskwestie. Er was destijds bij Aad van Toor speekselklierkanker vastgesteld, waardoor een abrupt einde kwam aan de afscheidstournee van het duo Bassie & Adriaan. Hierna ontstond een ruzie.

Broze gezondheid

De gezondheid van voormalig clown Bassie is op het moment erg broos. De afgelopen jaren heeft Bas van Toor veel zware operaties ondergaan, is hij halfzijdig verlamd geraakt en heeft hij last gekregen van zenuwpijnen. Door zijn broze gezondheid heeft hij de dood al enkele malen in de ogen gekeken. In september maakte Libelle bekend dat Bas van Toor tegenwoordig in contact is gekomen met iemand die aan natuurlijke geneeswijzen doet. Dit schijnt te helpen. Vanwege de broze gezondheid is Aad van Toor, zo zegt hij tegen Story, bang dat hij zijn broer nooit meer zal zien.

Tags

AAD VAN TOORBAS VAN TOORBASSIE & ADRIAANBASSIE EN ADRIAANBROZE GEZONDHEIDGEZONDHEIDQUARANTAINERUZIEVACCINATIEVACCINATIESTATUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck