‘Opnieuw spanningen tussen André en Monique’

Hoewel André Hazes en Monique Westenberg beweerden dat het allemaal weer koek en ei tussen hen is, lijkt het erop dat het koppel weer dezelfde fouten maakt als voor de break-up. André grijpt volgens Monique te vaak naar de alcohol, de agenda van de zanger puilt uit, en op vakantie gaan de familie en vrienden van het stel mee.

Vakantie

In het voorjaar van 2018 maakten André en Monique bekend uit elkaar te zijn. De geruchten deden al een tijd de ronde, maar nu het definitief was, werd bekend waarom het niet meer boterde. De drukke agenda van André was een grote reden. Hij had nauwelijks tijd voor zijn vriendin of voor zijn kind, en als hij thuis was, was hij niet vooruit te branden. Gelukkig ging het in de zomer weer beter tussen hen, en nam André op doktersadvies een paar maanden rust. Hij beloofde Monique meer tijd met z’n tweeën en als gezin, dus zonder dat zijn neef Djarno en de familie van Monique er altijd bij is.

Helaas leken dit loze beloften. Toen Monique begin dit jaar voorstelde aan André om mee te doen aan ‘dry januari’, wees de zanger dat resoluut af. Van de alcohol afblijven is voor André veel te moeilijk. Ook met z’n tweetjes op vakantie gaan lijkt er niet in te zitten, want momenteel zijn ze wéér met vrienden en familie op pad.

Toen Monique Tweede Kerstdag jarig was, postte André op Instagram een bericht ‘De liefste moeder van de wereld is jarig’. Inmiddels is de post door de zanger verwijderd. Zit de relatie van Monique en André opnieuw in een crisis?