Opnieuw streep door Zwarte Cross

Door: DitjesDatjes
16-06-2021

De Zwarte Cross gaat ook dit jaar niet door. Vanwege de onzekerheden rondom de coronacrisis is besloten het festival door te schuiven naar volgend jaar. Dat heeft organisatie Feestfabriek bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ondanks de versoepelingen is er volgens Feestfabriek nog te veel onduidelijk over bijvoorbeeld het waarborgfonds en de vergunningseisen rondom corona. Ook de personeelstekorten binnen de evenementenbranche en beperkte beschikbaarheid van materialen hebben een rol gespeeld.

“Het is een enorme domper, voor ons en zeker ook voor onze trouwe bezoekers. Maar met de uitdagingen waar we tegenaan lopen, in combinatie met de krapper wordende voorbereidingstijd, kunnen we het festival niet neerzetten zoals de mensen dat van ons gewend zijn. Daarom is de Zwarte Cross wederom annuleren de enige optie”, zegt Ronnie Degen, mede-eigenaar van de Feestfabriek.

De Zwarte Cross is een van de grootste festivals van Nederland en zou van 23 tot 26 september plaatshebben in Lichtenvoorde. De nieuwe datum is van 14 tot 17 juli 2022. Gekochte kaarten blijven geldig.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD