Opnieuw tegenslag voor Yolanthe

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In de liefde gaat Yolanthe door een zware tijd, maar zakelijk leek het allemaal goed te gaan. Ze is regelmatig op televisie te zien, o.a. als presentatrice van Temptation Island Vips, en heeft net een nieuwe kinderkledinglijn uitgebracht bij HEMA. Helaas gaan ook haar zaken niet precies zoals ze wilde.

Beroemd

HEMA kondigde onlangs aan dat ze gaat samenwerken met de Amerikaanse winkelketen Walmart, online hun producten in de VS gaan verkopen en zelfs winkels gaan openen in Canada. Een prachtige kans voor Yolanthe om daar door te breken met haar kleding, want de presentatrice heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Nederland eigenlijk te klein voor haar is. Ze wil al jaren naar Amerika om daar beroemd te worden.
Toch zit beroemd worden met haar kinderkleding er niet in. Een woordvoerder van HEMA vertelt namelijk aan Story dat de kleertjes van Bananas & Bananas enkel in Nederland te koop zijn en dat zo blijft. Een verrassend besluit van HEMA, aangezien de eigenaar van de winkelketen Marcel Boekhoorn is. Boekhoorn is de vriend van Rebecca Cabau van Kasbergen, dus zus van Yolanthe. 

Droom

Ondanks deze teleurstelling gaan de geruchten dat Yolanthe toch naar Amerika gaat. De afspraak tussen Wesley en Yolanthe was dat zodra de voetbalcarrière van Wesley op z’n eind zou lopen, het gezin naar Amerika zou gaan zodat de carrière van Yolanthe van de grond kon komen. Hoewel de twee nu waarschijnlijk in scheiding liggen, is Yolanthe toch van plan om naar Amerika te gaan, samen met zoontje Xess Xava. 

Tags

AMERIKADROOMHEMAKASBERGENMARCEL BOEKHOORNREBECCASCHEIDINGTEGENSLAGWESLEY SNEIJDERYOLANTHE SNEIJDER-CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck