Opnieuw tegenvaller voor Marco Borsato

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Een tegenvaller voor de fans van Marco Borsato. De clubtour ‘Hef Je Glas Met Mij’ wordt definitief geannuleerd. De coronacrisis zou de oorzaak zijn…

De clubtour ‘Hef Je Glas Met Mij’ van Marco Borsato is geannuleerd. Vanwege de coronamaatregelen was aangekondigd de tour te verplaatsen. Op korte termijn konden geen nieuwe passende data gevonden worden. Daarom is besloten de uitgestelde tour te annuleren. Dat maakte Ticketmaster bekend. Het bedrijf wilde fans niet te lang in het ongewisse laten: ,,Om kaartkopers niet in het ongewisse te laten en heel lang hun ticket te laten behouden, is besloten de tournee te annuleren.” De ongelukkige kopers krijgen wel hun geld terug.

Grensoverschrijdend gedrag

Eerder staken bij verschillende roddelkanalen, waaronder de Roddelrubriek Roddelpraat, geruchten de kop op dat Marco Borsato zich schuldig gemaakt zou hebben aan grensoverschrijdend gedrag. Van dit gedrag is overigens vooralsnog geen enkel bewijs. Dennis Schouten van Roddelpraat benadrukte niet zeker te weten of de geruchten waar zijn. Verschillende mensen noemden de geruchten onzin. Marco Borsato zelf heeft nog geen verklaring gegeven. Zijn management gaf wel aan dat die er gaat komen. Ook zijn er geen aangiftes tegen de zanger gedaan.

Single

In het leven van Borsato is nog wel positief nieuws. Zangeres Emma Heesters kondigde onlangs in RTL Boulevard aan een nieuwe single met Borsato te maken.

Tags

CLUBTOUREMMA HEESTERSGRENSOVERCHRIJDEND GEDRAGMARCO BORSATOZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck