Oprah en Ellen in shock: ‘Meghan heeft ons gebruikt’

Ophray en Ellen zijn in shock
Door: Charlotte Wijnen
13-12-2021

Als het gaat om aanschuiven bij talkshows, wordt het niet groter dan Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres. Meghan Markle kan zelfs beiden afvinken. Maar volgens insiders had Meghan maar één reden om aan te schuiven in de talkshows…

Meghan zou alleen hebben aangeschoven bij Oprah en Ellen omdat ze zelf een eigen talkshow wil. Volgens het Britse tijdschrift Heat zou de talkshow ‘Tea with Duchess Meghan’ gaan heten.

Een eigen talkshow?

,,Dat Meghan een eigen show wil zou verklaren waarom haar Ellen-interview zo vreemd was”, aldus een insider in het tijdschrift. ,,Ook al is de show van Ellen meestal grappig bedoeld, bij deze grote namen stelt ze altijd een kritische vraag, iets wat ze niet bij Meghan deed.”

Ook viel het de bron op dat Ellen het toe liet dat Meghan het interview voor een groot deel leidde, iets wat Ellen normaalgesproken ook niet zou doen. ,,Meghan zou Ellen gebruikt kunnen hebben als een opstapje voor haar eigen show.”

‘Meghan zou de rivaal van Oprah kunnen worden’

De bron denkt dat Ellen het niet zo erg vond dat zij werd gebruikt door Meghan. Ellen zou de hertogin zelfs via een oortje door het interview heen hebben geholpen.

Oprah zou daarentegen wél fel reageren volgens de bron. ,,Meghan zou haar rivaal kunnen worden. Oprah zou zich zeker gebruikt voelen als Meghan haar talkshow doorzet. Ik kan me niet voorstellen dat ze dat toe laat.”

Meer DenD