Optimisme bij Nederlandse delegatie over songfestivalkansen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De Nederlandse songfestivaldelegatie is erg optimistisch over de kansen van Joost Klein op het komende Eurovisie Songfestival. Het halen van de finale lijkt een formaliteit en daarin kan de zanger het “zomaar heel goed doen”, denkt delegatieleider Twan van de Nieuwenhuijzen.

“We moeten ons natuurlijk nog plaatsen voor de finale maar dat zou toch moeten kunnen lukken, denk ik heel eerlijk gezegd. En dan hoop ik toch dat we wel aan de linkerkant van het scorebord terecht komen”, zegt Van de Nieuwenhuijzen tegen het ANP. Heel voorzichtig kijkt hij ook iets verder dan dat. “Misschien een beetje hoger ook, maar ik durf het niet uit te spreken”, lacht hij.

Volgens Van de Nieuwenhuijzen is het songfestival dit jaar “een open wedstrijd”. “Vorig jaar was het misschien al wat duidelijker dat Loreen voor Zweden zou winnen, maar nu zijn er wel een stuk of acht kanshebbers. En Nederland is er wel eentje van, denk ik.”

Klein doet in mei namens Nederland mee met het liedje Europapa. Bij de bookmakers staat de zanger momenteel op de vierde plaats.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck