Optredens André Hazes geannuleerd

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De concerten van André Hazes in de Belgische Oktoberhallen gaan niet door. De Nederlandse zanger zou op 30 en 31 oktober op het podium staan, maar dat werd maandagochtend door zijn management geannuleerd. Hoe zit het nu met zijn optredens in Nederland?

‘Niet haalbaar’

Dat bevestigt een woordvoerder van de evenementenlocatie na berichtgeving van Shownieuws. Het is volgens de woordvoerder nog niet bekend of de concerten op een later moment wel doorgaan. Nu is enkel duidelijk dat 30 en 31 oktober ‘niet haalbaar’ zijn. De zaal wacht dan ook op meer duidelijkheid vanuit het management van Hazes.

Half september maakte de 27-jarige Hazes bekend dat hij kampt met een burn-out. Volgens zijn manager had de zanger tijd nodig ‘om weer op krachten te komen’. ,,André is gewend een turbulent leven te leiden”, liet manager Sjoerd Bodewes destijds weten.

,,Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

De concerten van 15 en 16 oktober in Ahoy werden direct met een jaar uitgesteld.

Holland zingt Hazes ook onzeker

De concertenreeks Holland zingt Hazes begin november gaat door, maar het is nog maar de vraag of André Hazes hier aanwezig zal zijn. Het is één van de grootste jaarlijkse meezingconcerten in Nederland, waarbij de hits van André Hazes senior centraal staan. Dit gebeurt met artiesten en onder aanvoering van zijn zoon André Hazes, dochter Roxeanne Hazes en zanger Jeroen van der Boom.

De concerten staan gepland voor 5 en 6 november in de Ziggo Dome. Of André Hazes wel of niet aanwezig gaat zijn is nog niet bevestigd, maar Albert Verlinde heeft uit betrouwbare bron vernomen dat de zanger niet aanwezig zal zijn.

,,Ik heb een beetje rondgebeld en gevraagd en er komen twee versies aan. Eerst in november en dan in maart en iedereen houdt er eigenlijk rekening mee dat hij er niet bij zal zijn bij die twee avonden in november. Dat is zo zichtbij. Iedereen hoopt dat hij er in het voorjaar wel bij kan zijn, in maart”, zei hij in Shownieuws.

BuzzE

Tags

ANDRÉ HAZESCONCERTENHAZESHAZES-CONCERTENHAZESCONCERTENHAZESFAMILIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck