Opvallend: André krijgt Ziggo Dome niet vol

Komt comeback André te vroeg?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het wordt al maanden groots aangekondigd: de comeback van André Hazes in Ziggo Dome. Maar helaas voor de zanger lopen de kaarten voor de Holland Zingt Hazes-concerten geen storm. Sterker nog: een paar dagen van te voren is het nog stééds niet uitverkocht.

André Hazes maakt deze vrijdag zijn grote comeback bij Holland Zingt Hazes. De concerten vinden plaats op 10, 11, 17 en 18 maart en van die data is slechts één dag uitverkocht. Er bestaat een grote kans dat André de zaal niet vol krijgt tijdens zijn eerste optreden, want het concert van vrijdag is nog steeds niet uitverkocht.

Opvallend

Dat de kaarten niet als warme broodjes over de toonbank gaan is opvallend te noemen. Voor slechts 32,50 euro kan je er al bij zijn, dus aan de prijs zal het niet liggen. Ook kan het niet liggen aan alle reclame die is gemaakt: de concerten werden maanden geleden al groots aangekondigd.

Eerste optreden

De comeback van André bij Holland Zingt Hazes werd al in de zomer aangekondigd toen Roxeanne besloot zich terug te trekken vanwege de ruzie met Rachel. Even werd er ook getwijfeld aan de deelname van André. ,,André zou weigeren – contract of niet – te komen wanneer hij de kans loopt zijn moeder tegen het lijf te lopen achter de schermen van het muziekspektakel”, meldde weekblad Privé eerder. Maar de woordvoerder van Holland Zingt Hazes meldde niet veel later dat die geruchten niet kloppen. ,,Hij doet zeker mee”, zei de woordvoerder tegen Shownieuws. Het wordt het eerste optreden van André sinds september 2021.

Tags

ANDRÉ HAZESCOMEBACKHOLLAND ZINGT HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie