Opvallend: Harry en Meghan niet in processie bij kroning Charles

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

De Britse krant The Times meldt, op basis van uitgelekte plannen, dat er geen plek is in de processie na de kroning van Charles voor Harry en Meghan.

Charles wordt op 6 mei 2023 formeel erkend als monarch van het Verenigd Koninkrijk. De kroning zal plaatsvinden in Westminster Abbey. Het was in eerste instantie nog maar de vraag of Harry en Meghan überhaupt uitgenodigd zouden worden voor de plechtigheid, maar een woordvoerder van het stel bevestigde dat ze een uitnodiging hebben ontvangen. Ze mogen dus wel naar de kroning komen, maar er is geen plekje voor hen in de processie.

Processie

Charles zal na de kroning terug lopen naar Buckingham Palace in een ceremoniële processie samen met andere leden van de Koninklijke Familie. Volgens The Times zullen voornamelijk werkende leden van het Britse koningshuis mee wandelen. De jongste deelnemers zijn de kinderen van William en Kate. Harry en Meghan hebben sinds hun stap terug niet de beste band met de familie en of het stel überhaupt komt is nog maar de vraag.

Tags

Britse koningshuisCharlesHarry en Meghan

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie