Opvallend: Sylvie Meis viert kerst bij ex Rafael van der Vaart

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Sylvie Meis schoof eerste kerstdag aan bij het kerstdiner van haar ex-man Rafael van der Vaart en zijn nieuwe vriendin Estavana Polman. Sylvie kwam niet alleen; haar huidige man, Niclas Castello, mocht ook aanschuiven.

„Zo dankbaar voor deze kerst samen”, schrijft Sylvie op Instagram.

Scheiding

Negen jaar geleden zetten Sylvie en Rafael een punt achter hun huwelijk. Afgelopen maand liet Sylvie aan Grazia weten dat die periode enorm ‘pijnlijk’ voor haar was. Sylvie leedt aan borstkanker en dat zorgde er naar eigen zeggen voor dat het stel snel uit elkaar groeide. De losse handjes van Rafael waren de druppel die de emmer deed overlopen. Op de laatste dag van 2012 sloeg Rafael Sylvie op een oudejaarsfeest. Alle vuile was werd buiten gehangen en de scheiding werd publiekelijk uitgevochten. Maar uiteindeljk gaven ze aan elkaar te ‘vergeven’…

Tot dat de toenmalige beste vriendin van Sylvie ineens de girlcode niet meer begreep en er vandoor ging met Rafael. Ook dit zorgde voor de nodige uitlatingen en sneeren in de media. Aan Grazia vertelt Sylvie dat ze achteraf spijt heeft van haar gedrag.

Voorbeeldfamilie

Na een nogal roerige periode is de band tussen Sylvie en Rafael hersteld en lijken ze een echte voorbeeldfamilie. Zoon Damián zit dus deze kerst aan het kerstdiner met beide ouders en bonus-papa en -mama!

Tags

ESTAVANA POLMANKERSTRAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck