Organisatie Glastonbury vraagt fans hun eigen vlag op te sturen

Door: DitjesDatjes
22-04-2021

De organisatie van het Britse muziekfestival Glastonbury roept fans op om hun eigen vlag te ontwerpen en op te sturen. De vlaggen zullen dan te zijn tijdens de uitzending van Live At Worthy Farm, het eenmalige livestream-evenement dat eind mei als alternatief dient voor het gecancelde Glastonbury.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Aan fans wordt onder meer gevraagd om vlaggen te maken die ‘diversiteit en gelijkheid in alle gemeenschappen’ representeren. Ook wil de organisatie graag doeken zien waarop ‘een schonere, groenere en eerlijkere wereld’, ‘liefde’, ‘de vrijheid om te protesteren’ en ‘alle kleuren van de regenboog’ worden uitgebeeld.

“We willen dat de vlaggen zo zelfgemaakt mogelijk zijn”, schrijft de organisatie op haar website. “Alle artistieke vaardigheden zijn welkom, wees gewoon zo creatief mogelijk en maak ze zo fel en zo kleurrijk als je kunt.” De vlaggen moeten bij voorkeur van katoen gemaakt worden, niet van papier of karton aangezien ze echt in de wind moeten kunnen wapperen.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 22 mei op het terrein van Worthy Farm, waar Glastonbury normaal gesproken plaatsheeft. Onder anderen Coldplay, Jorja Smith, HAIM en Michael Kiwanuka zullen dan een optreden verzorgen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD