Orgel Joke steunt Fred van Leer met muzikaal eerbetoon

Orgel Joke
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Internetsensatie Orgel Joke heeft een lief gebaar gemaakt voor Fred van Leer. De stylist gaat door een enorm moeilijke periode nadat een seksvideo van hem uitlekte. Orgel Joke steekt hem een hart onder de riem met een muzikaal eerbetoon.

Video

Het is een heftige periode geweest voor stylist Fred van Leer. Nederland stond op zijn kop nadat een seksvideo van de bekende stylist uitlekte en massaal werd doorgestuurd. Fred was er zo kapot van dat hij tot wanhoop gedreven werd en probeerde zichzelf van het leven te beroven. Achteraf verklaarde hij ook tegen de Telegraaf dat de video tegen zijn wil in was opgenomen.

LEES OOK:

Oorlog tussen Fred van Leer en Evert Santegoeds

Steun

Genoeg reden voor Orgel Joke om Fred een hart onder de riem te steken. Zij neemt een video op waar ze hem eert met een muzikale vertoning van lijflied van elke Rotterdammer.

,,Jij weet als Rotterdammer dat als je loopt door de storm er veel mensen achter je staan en met je meelopen”, zegt Joke in de video die Fred op zijn Instagram plaatste. ,,Ik ook, You’ll Never Walk Alone”, besluit Joke. Vervolgens zet zij het bekende nummer in.

Fred is geroerd door Joke’s ode en plaatst het fragment trots op zijn Instagram. ,,Zo lief. Dankjewel lieve @orgeljoke” schrijft de stylist erbij.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zo lief dankjewel lieve @orgeljoke ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Tags

EERBETOONFRED VAN LEERSEKSVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck