‘Orlando Bloom te oud voor rol Legolas’

Door: Ditjes en Datjes
28-07-2019

Elven, Orcs en trollen houd je vast! Amazon Studios brengt ‘Middle-Earth’ weer tot leven met de nieuwe Lord Of The Rings prequel serie genaamd ‘The Second Age’. De serie speelt zich af duizenden jaren vóór ‘Lord Of The Rings’ en ‘The Hobbit’. Het eerste seizoen wordt verwacht in 2021. Orlando Bloom zegt zichzelf te oud te vinden om de rol van Legolas nogmaals te spelen.

Wie wordt de nieuwe Legolas?

,,Ze hebben vast een of andere 19-jarige knul gevonden om dat te doen” zegt de 42-jarige Bloom. De kans dat de acteur zich nogmaals transformeert in de blonde elf Legolas is erg klein.

Bloom twijfelt enorm

Samen met model en actrice Cara Delevingne zat hij in een panel om de aankomende film Carnival Row, waar zij samen in spelen, te promoten. Daar werd hij gevraagd of hij nog in de huid kruipt van Legolas voor de nieuwe Lord Of The Rings serie. Zijn antwoord: ,,Ik zie mezelf graag als leeftijdloos. Maar ik weet niet of ik nog pas in die wereld” laat Bloom weten. Waar Delevingne in paniek op reageert met: ,,nee, nee, nee!” Orlando vertolkte de rol van de elf in elke Lord of the Rings- en Hobbit-films.

Amazon de grote winnaar

Fans hebben nog geen flauw idee wat ze kunnen verwachten. Wél weten we dat drie bedrijven door de Tolkien Estate waren benaderd om te praten over een prequel van The Fellowship of the Ring: Amazon, HBO en Netflix. In 2017 werd bekend dat Amazon de winnaar is van de strijd om de televisierechten van Lord Of The Rings.

 

 

DenD promoties