Oscar Kazán vader geworden van tweeling!

Door: DitjesenDatjes
03-04-2019

Oscar Kazán, de zoon van illusionist Hans Kazán kan zijn geluk niet op! Zijn verloofde Bregje van der Leest is op 30 maart bevallen van een tweeling! De jongetjes hebben de namen Oscar en Felix gekregen.

Trots

Op Facebook post Oscar een foto van het kersverse en gelukkige gezinnetje met de tekst: ,,Op 30 maart zijn onze twee prachtige zonen Oscar en Felix geboren. Beide mannetjes wegen zo’n 2500 gram en maken het goed. Net als hun moeder, op wie ik ontzettend trots ben.”

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, baby
@Facebook Oscar Kazán

Dat ze een tweelingen gingen krijgen, was voor heen een grote verrassing. De kindjes zijn eeneiig. Oscar vertelde onlangs aan weekblad Story dat een zwangerschap van een eeneiige tweeling meer risico’s met zich meebrengt dan een zwangerschap van maar één kindje. ,,Daarom wordt Bregje elke twee weken in het ziekenhuis onderzocht. Dan maak je je wel zorgen. Gelukkig gaat alles goed, maar de artsen hebben wel aangegeven de tweeling met 37 weken zwangerschap te halen, als ze niet al vóór die tijd geboren zijn.” Gelukkig is de bevallen dus helemaal goed gegaan.

Trucs

Hoewel het hebben van een tweeling enorm veel tijd kost, denkt Oscar dat het zijn carrière alleen maar vooruit gaat helpen. ,,Als illusionist is het natuurlijk een droom om vader te zijn van een eeneiige tweeling. Wat voor trucs we dan allemaal kunnen uithalen!”

Meer DenD