Oscar weer de oude

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Afgelopen oktober begon het op te vallen dat Oscar Aerts begon aan te komen. Voornamelijk in zijn gezicht, want via zijn Instagram-account liet hij weten ontzettend gezond te leven en regelmatig te sporten. Maar waar kwam dan zijn bolle toet vandaan? Hij ging ermee naar de huisarts en een maand later kwam het hoge woord eruit: Oscar heeft het syndroom van Cushing. ‘Het syndroom van Cushing is een hormoon aandoening, die wordt gekenmerkt door een verhoogd gehalte aan bijnierschorshormoon (cortisol) in het bloed. Ik slik nu medicatie en over een aantal weken zal blijken of een operatie noodzakelijk is’, vertelde hij toentertijd.

 

Helaas werkte de medicatie niet en werd hij afgelopen november geopereerd. Dit was een heftige operatie omdat ze in zijn hersenen moesten zijn. Begin december deelde hij op zijn Instagram-account dat hij twee weken aan het herstellen was van de hersenoperatie en dat het ontzettend goed gaat.

 

Nu zijn we bijna een maand verder en zien we aan de foto’s die hij online plaatst dat hij langzaamaan weer naar zichzelf is terug veranderd. Dit houdt in dat de operatie helemaal is geslaagd!

 

K.O.????❤️

Een foto die is geplaatst door Oscar Aerts (@oscaraerts) op

 

Goedemorgen!

Een foto die is geplaatst door Oscar Aerts (@oscaraerts) op

 

Deze gangsters kwamen zo maar ineens op visite #squadgoals #klik #hangendoejezo #neven

Een foto die is geplaatst door Oscar Aerts (@oscaraerts) op


Tekst: Rebecca Freeling

Tags

BOLLE TOETFIJNGEWELDIGGEZONDHEFTIGHERSENENHERSENOPERATIEOSCAROSCAR AERTSSYNDROOM VAN CUSHINGZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck