Oude raadsels blijven Charlène achtervolgen: ‘Huwelijksreis in aparte hotels’

Geschiedenis blijft Charlene achtervolgen
Door: Charlotte Wijnen
07-01-2022

Hoewel prins Albert blijft benadrukken dat hij en Charlène geen huwelijkscrisis hebben, gaan de geruchten ver terug. Deze week duiken oude raadsels weer op: Albert en Charlène zouden hun huwelijksreis in aparte hotels hebben doorgebracht.

Volgens Albert heeft Charlène alleen last van gezondheidsproblemen en is er geen sprake van een huwelijkscrisis. Toch zijn de geruchten rondom hun huwelijk hardnekkig. Charlène wordt momenteel behandeld in een kliniek in Zwitserland, waar ze volgens paleisbronnen ‘zeker nog maanden zal zijn’.

Drie keer gevlucht

Maar de geruchten over een huwelijkscrisis gaan nog veel verder terug. Prinses Charlène zou drie keer geprobeerd hebben om te ontsnappen aan het huwelijk met Albert in 2011. Haar derde ontsnappingspoging was naar verluidt slechts twee dagen voor de grote dag.

Huwelijksreis apart van elkaar

En deze week zijn er weer berichten opgedoken over hun bizarre huwelijksreis. Verschillende Britse media melden dat Charlène en Albert tijdens hun huwelijksreis in aparte hotels zijn verbleven. Het pasgetrouwde stel bezocht het thuisland van Charlène, Zuid-Afrika. De prinses verbleef daar naar verluidt in Umhlanga Rocks, een luxeresort aan zee, terwijl Albert in het Hilton Hotel in de stad Durban overnachtte.

De hotels waren maar liefst 16 kilometer van elkaar verwijderd, iets wat natuurlijk erg ongewoon is voor een huwelijksreis. ,,De uitleg was dat Albert het drukke verkeer ’s ochtends wilde vermijden als hij naar vroege afspraken moest. Dus hij bleef daar, en liet de arme Charlene 16 kilometer verderop achter in een strandhotel”, aldus Peter Allen aan ABC News.

Hotel Charlène bewaakt

En dat is nog niet alles, want het hotel waar Charlène verbleef zou zelfs bewaakt zijn geweest zodat ze niet nog een keer kon ontsnappen. Het is dus niet gek dat de geruchten over een huwelijkscrisis blijven opspelen. Sinds maart 2021 woont de prinses al niet meer bij haar gezin in Monaco. Zal ze ooit nog terugkeren?

Meer DenD