Oude vriend haalt uit naar Samantha Steenwijk: ‘Ze doet alles voor bekendheid’

Samantha Steenwijk doet alles voor de bekendheid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Zanger Vinzzent, een oude vriend van Samantha Steenwijk, is woest. Hoewel hij haar carrière op weg heeft geholpen, heeft Samantha hem keihard laten vallen. ,,Zij wilde koste wat kost bekend worden. Ze verraadt er zelfs haar beste vrienden voor”, sneert de zanger.

Vinzzent zegt behoorlijk in Samantha te hebben geïnvesteerd. Eerder liet hij weten dat hij zelfs zijn laatste cent aan haar had uitgegeven, waarna Samantha plotseling een andere weg insloeg. Sinds haar doorbraak wil ze niets meer met Vinzzent te maken hebben, iets waar Vinzzent behoorlijk boos over is.

Teleurgesteld

,,Samantha en ik hebben elkaar wel nog bij een optreden gezien, maar wij zeggen niks tegen elkaar”, legt hij uit in weekblad Party. ,,Het is verbitterd. Ik ben echt zo teleurgesteld dat Samantha niet gewoon zegt hoe haar carrière daadwerkelijk tot stand s gekomen. Dat maakt mij nog het meest boos.”

Volgens Vinzzent is Samantha niets nagekomen van wat ze hem heeft beloofd. ,,Ik wilde ervoor zorgen dat Samantha op het punt kwam waar zij wilde zijn en heb haar gevraagd of zij dan ook aan mij wilde denken. ‘Ja natuurlijk, als ik bij RTL Boulevard zit en zo, trek ik je overal in mee’, zei Samantha. De werkelijkheid is dat er niets van terecht is gekomen. Helemaal nul.”

Geen contract

In de tijd dat ze samenwerkten was er geen sprake van een contract, waardoor de afspraken die ze gemaakt hadden niet vaststonden. ,,Ik heb zes, zeven jaar lang keihard voor haar gevochten en ik word gewoon afgescheept met een paar duizend euro, terwijl ik recht heb op misschien wel 20, 25 van wat zij omzet. Want dat was de bedoeling”, aldus Vinzzent.

Verraad

Sinds Samantha een kort geding tegen Yvonne Coldeweijer aanspande ligt ze behoorlijk onder vuur, iets wat Vinzzent wel kan begrijpen. Volgens hem doet Samantha álles voor bekendheid. ,,Ze verraadt er zelfs haar beste vrienden voor, want dat is wat zij in mijn ogen gedaan heeft”, zegt de zanger. ,,Het imperium Samantha Steenwijk valt uit elkaar.”

Tags

SAMANTHA STEENWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck