Ouders brengen groot offer voor Charlène

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De ouders van prinses Charlène brengen een groot offer voor hun dochter. Ze hebben besloten om vanuit Zuid-Afrika helemaal naar Monaco te verhuizen om zo dichter bij hun dochter te kunnen zijn.

Charlène groeide samen met haar ouders op in de Zuid-Afrikaans stad Johannesburg. Inmiddels woont ze al een lange tijd samen met prins Albert en hun kinderen in Monaco, 12.000 kilometer verwijderd van haar geboortestad.

Zuid-Afrika

De afgelopen twee jaar zijn zwaar geweest voor Charlène. In 2021 kon ze vanwege gezondheidsredenen na een bezoek aan Zuid-Afrika niet terugreizen naar Monaco. Ze had een ernstige oor-, neus- en keelontsteking opgelopen en zat maanden ‘vast’ in haar geboorteland. Toen ze eindelijk terug mocht, ging ze niet naar huis maar naar een ziekenhuis in Zwitserland om te herstellen van de uitputting die de ziekte had veroorzaakt.

Steun

Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met Charlène. Hoewel ze alweer een tijdje terug is in Monaco, kan ze ongetwijfeld nog altijd een hoop steun gebruiken. En dat is precies wat Charlène nu krijgt: volgens Dailymail hebben haar ouders hun leven in Zuid-Afrika achter zich gelaten om dichter bij hun dochter in Monaco te zijn. Ze zijn verhuisd naar het Franse dorp La Turbie, dat op slechts 20 minuten met de auto van Charlène vandaan ligt.

Tags

CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck