‘Ouders houden 300.000 euro schuld voor Kate Middleton verborgen’

Ouders houden tonnen schuld verborgen voor Kate
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Carole en Michael, de ouders van Kate Middleton, zitten in de financiële problemen. Ze hebben naar verluidt een schuld van drie ton en proberen dit verborgen te houden voor hun dochter.

Carole en Michael Middleton hebben volgens een nieuw rapport van de Times UK een schuld van meer dan drie ton. Volgens een insider weet Kate niet dat haar ouders in de problemen zitten. ,,Carole probeert wanhopig Kate volledig gefocust te houden op haar herstel”, vertelt de bron aan Page Six. ,,Het is een zeer zorgwekkende tijd voor het gezin, maar ze zijn niet op zoek naar hulp van hun kinderen en willen niet dat ze zich zorgen maken.”

Financiële problemen

Kate heeft een goede band met haar ouders. Zeker nu bekend is geworden dat Kate aan een vorm van kanker lijdt, staan Carole en Michael dag en nacht voor hun dochter klaar. Maar praten over financiële problemen doen ze niet. ,,Omdat Kate zich moet concentreren op haar gezondheid.”

Diagnose Kate

Koninklijk expert Katie Nicholl vertelde al eerder dat de ouders van Kate ‘opgelucht’ zijn dat haar kanker in een vroeg stadium werd ontdekt en dat ze zich ‘gerustgesteld voelen door het feit dat de chemotherapie preventieve chemotherapie is’. ,,Kate krijgt de allerbeste artsen ter wereld die voor haar zorgen, dus ze is in veilige handen”, vertelde Nicholl aan Entertainment Tonight.

Broer

Ook James, de broer van Kate, liet van zich horen. Op social media deelde hij een steunbetuiging. ,,Door de jaren heen hebben we samen veel bergen beklommen. Als gezin gaan we deze ook met jullie beklimmen”, schreef hij bij het bericht.

Tags

KATE MIDDLETON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck