Ouders Maddie komen met hulpmiddel voor zoektocht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al twaalf jaar is Madeleine McCann spoorloos. Sinds ze in 2007 op driejarige leeftijd voor het laatst is gezien in een vakantiewoning in Portugal, heeft niemand meer iets van het meisje vernomen. Haar ouders weigeren nog steeds om de zoektocht op te geven, en hebben iets nieuws bedacht: vakantiegangers kunnen vanaf hun vakantie-adres zoeken naar het meisje.

Verouderingsfoto’s

Via de website findmadeleine kan men posters en bagagelabels uitprinten met afbeeldingen van het meisje erop. Een aantal foto’s zijn twaalf jaar geleden gemaakt, maar ook staan er verouderingsfoto’s op waarop te zien is hoe Maddie er waarschijnlijk nu uitziet. De posters zijn te downloaden in verschillende talen, waaronder Italiaans, Arabisch en ook Nederland. Hoewel er weinig mensen zullen zijn die nog nooit een afbeelding van het meisje hebben gezien en van de verdwijningszaak hebben gehoord, hopen Kate en Gerry, de ouders van Maddie, haar op deze manier te vinden. Want die ene gouden tip laat al twaalf jaar op zich wachten.

Sinds eerder dit jaar een docuserie over Maddie verscheen op Netflix, is de vermissingszaak weer volop in het nieuws. Er werden zelfs nieuwe verdachten genoemd maar deze leken allemaal een kloppend alibi te hebben.

Tags

DocumentaireMaddie McCannMadeleineNetflixPortugalpostersVerdwijningzoektocht

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie