Ouders Maddie krijgen schokkende brief

Maddie McCann
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De ouders van Madeleine McCann hebben een schokkende brief ontvangen van het Duitse OM. In de brief staat dat hun dochter vermoedelijk is overleden…

‘Onderzoek in gevaar’

In de brief die Kate en Gerry McCann van het Duitse OM kregen, ontbreken nadere details, want: ,,Dat zou het onderzoek in het gedrang kunnen brengen. We kunnen niet zeggen waarom ze dood is. Het is belangrijker dat we succesvol zijn en de dader vinden dan dat we al onze kaarten op tafel leggen.” De ouders van het in 2007 verdwenen meisje worden uiteraard wel op de hoogte gehouden van het verloop van het onderzoek.

Meer slachtoffers?

De nieuwe hoofdverdachte in de verdwijningszaak, Duitser Christian B., wil geen vragen beantwoorden totdat de autoriteiten zijn betrokkenheid hebben bewezen. ,,Geen enkele beschuldigde persoon hoeft zijn onschuld te bewijzen tegenover de onderzoekers”, zegt zijn advocaat. De Britse politie onderzoekt niet alleen de zaak van Maddie McCann. Ook wordt er rekening mee gehouden dat Christian B. betrokken is bij de vermissingen van andere jonge slachtoffers.

Tags

BRIEFMADDIE MCCANNMADELEINEOVERLEDENVERDACHTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck