Ouders Madeleine McCann boos en overstuur

Door: DitjesenDatjes
26-03-2019

De documentaire over Madeleine McCann die onlangs op Netflix is verschenen, doet veel stof opwaaien. Helaas moeten de ouders van Maddie het opnieuw ontzien, want ze krijgen weer veel kritiek en zelfs haatmail.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hinder

Sinds de driejarige Maddie in 2007 verdween uit het appartementencomplex in Praia da Luz in de Portugese Algarve, zien veel mensen de twee ouders als hoofdverdachten. Kate en Gerry waren volgens velen opvallend rustig tijdens de interviews die ze gaven vlak na de verdwijning van hun dochter. Nu de nieuwe documentaire is verschenen op Netflix, vinden kijkers het verdacht dat de ouders hebben geweigerd mee te werken aan de docu. Hun reden was dat ze denken dat de documentaire niet bijdraagt naar de zoektocht van hun dochter, ze zijn zelfs bang dat de documentaire het politieonderzoek kan verstoren.

Haatmail

De Britse krant The Sun schrijft dat Kate en Gerry worden overladen met haatmail als reactie op de documentaire. ,,Kate en Gerry zijn boos en overstuur dat mensen hun continue valse en gemene dingen over hen schrijven”, zegt een bron tegen The Sun. ,,Iedere keer als er een positief verhaal verschijnt, ontvangen ze alleen maar meer haatbrieven. Dit is al bijna 12 jaar aan de gang.”

Meer DenD