‘Ouders Margriet hebben veel verdriet van breuk’

Margriet
Door: DitjesenDatjes
20-06-2018

De ouders van Margriet van der Linden hebben veel verdriet van de breuk met hun dochter. De presentatrice wil al een aantal jaren geen contact meer.

Verdriet

Volgens Margriet accepteerden haar ouders haar seksuele geaardheid niet. Ze zijn streng gelovig, en kunnen niet verkroppen dat Margriet op vrouwen valt, en zelfs getrouwd is met een vrouw. Een familielid vertelt aan Story dat haar ouders wel degelijk contact willen met hun dochter. ,,Haar ouders hebben veel verdriet van de situatie. Ze zijn bijna tachtig. Ik weet dat haar ouders meerdere malen contact met Margriet hebben proberen te zoeken, maar daar reageert ze stelselmatig niet op.” De bron vertelt dat ze het moeilijk vinden om hun dochter wel op televisie te kunnen zien, maar nooit in het echt.

Bijbel

,,Ja, ja, Je hebt te maken met mensen die gevoelens hebben voor iemand van hetzelfde geslacht De bijbel spreekt daar heel duidelijk over. Maar dat wil niet zeggen dat ze de mens met die gevoelens afstoten.”

Haar ouders staan dus open voor een ontmoeting, maar de kans is klein dat Margriet daar hetzelfde instaat. In het programma De Wandeling zei ze eerder dat het hebben van geen contact prettig is.

Meer DenD