Ouders ‘wonderjongen’ Laurent (9) maakt tongen los bij Twitteraars

Wonderjongen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Alexander, de vader van de negenjarige Laurent, zat gisteravond te vertellen over zijn ‘wonderzoon’ in Pauw. Volgens Alexander heeft het kind zelf besloten te stoppen met zijn studie aan de TU in Eindhoven omdat hij wil afstuderen voordat hij tien jaar wordt. Maar veel kijkers denken dat het jongetje door zijn ouders onder druk wordt gezet.

Onder druk

Het is een bijzonder verhaal: de negenjarige Laurent is hoogbegaafd en zou de jongste persoon ooit zijn die een bachelordiploma zou krijgen. Maar dat gaat misschien niet door. Hij is per direct gestopt met zijn studie, en dat terwijl hij nog maar een paar tentamens moest afleggen. De ouders wilden per se dat hun zoon voor zijn tiende verjaardag op 26 december klaar zou zijn, maar volgens de Universiteit is dat niet mogelijk. De vader vertelt dat er inmiddels aanbiedingen uit Amerika zijn gekomen en ze dat nu aan het onderzoeken zijn.

Hoewel de ouders van Laurent in Pauw vertellen dat ze het beste voor hun kind willen en hem ook gewoon buiten laten spelen, denken veel kijkers toch dat zijn ouders hem pushen om te presteren. Er zijn mensen die op Twitter het hebben over dat Jeugdzorg moet ingrijpen. En zelfs de ouders uit het ouderlijk gezag gezet moeten worden. Ook zijn er Twitteraars die wel inzien dat zijn ouders vast geen kwade bedoelingen hebben, maar toch maken ook zij zich zorgen over het jongetje.

https://twitter.com/Marielle_67/status/1204522387275943942

https://twitter.com/Yolomeneer1/status/1204525682648322048

 

Tags

LAURENTLEEFTIJDOUDERSPAUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck