Oudste kleindochter prinses Beatrix 18 jaar oud!

Eloise
Door: DitjesenDatjes
08-06-2020

Gravin Eloise vier haar achttiende verjaardag! De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is het eerste kleinkind van prinses Beatrix dat meerderjarig wordt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geen groot feest

De jonge vrouw staat zelf stil bij haar verjaardag. Op Instagram plaatste ze zondag, een dag voor haar verjaardag, een foto in haar Instagram stories met de tekst ‘Good Morning. Morgen jarigg’. Een groot feest zal ze waarschijnlijk niet kunnen vieren door de maatregelen rondom het coronavirus.

Naar hotelschool

De afgelopen weken is de gravin een stuk bekender geworden bij veel Nederlanders. Ze is actiever geworden op sociale media en heeft inmiddels al 17.000 volgers. Onlangs gaf ze zelfs haar volgers de kans om vragen aan haar te stellen die ze ging beantwoorden. Zo liet ze weten geen vriendje te hebben. Ook deelde ze een aantal toekomstplannen. Omdat Eloise onlangs haar diploma haalde van de middelbare school, moest ze een vervolgstudie kiezen. Het is de hotelschool geworden, waar ze na de zomer naartoe gaat. Daarnaast hoopt ze ooit eens naar Japan, Noorwegen en Canada te gaan.

Meer DenD