Informatie Ditjes & Datjes

‘Ditjes & Datjes’ is een gezellig familieblad dat maandelijks verschijnt. Het wordt, sinds 1994, 12x per jaar gratis aangeboden in Dirk Supermarkten en de Dirck III Slijterijen. Het magazine heeft een oplage van 650.000 exemplaren en is gratis te verkrijgen bij 380 winkels. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde supermarkt.

Tussen de bestaande retail-magazines neemt ‘Ditjes & Datjes’ een geheel eigen plaats in omdat het zich niet in de eerste plaats richt op puur huishoudelijke aangelegenheden en niet alleen een verzameling van recepten is. Het bevat interviews met bekende en minder bekende mensen en bijzondere artikelen die voor het hele gezin het lezen waard zijn. Daarbij worden ook de kleintjes niet vergeten.

Toch heeft “Ditjes & Datjes” ook een adviserende en kritisch voorlichtende functie en het houdt de lezers op ontspannen en informatieve wijze op de hoogte van ontwikkelingen in de consumentenmarkt. Daarnaast besteedt het blad aandacht aan o.a. voedings- en gezondheidsaspecten. Kortom, een gezellig familieblad dat er voor zorgt dat de adverteerder met zijn product, in een Umfeld van huiselijke sfeer en ontspanning, bij heel wat gezinnen binnenkomt.