‘Over en uit tussen André en Monique’

Het is over en uit tussen André Hazes en zijn vrouw Monique Westenberg. Dat concluderen goede vrienden van het stel. Monique is van de aardbodem verdwenen.

Het weekblad Story zegt gesproken te hebben met mensen uit de directe vriendenkring van het stel. Volgens hen zou het nog een kwestie van tijd zijn voor de definitieve breuk officieel bekend wordt gemaakt.

Een van de bekenden suggereert dat die bekendmaking vanwege commerciële belangen nog op zich laat wachten. ,,Dat Monique al meer dan twee weken niets op Instagram heeft gezet, is niets voor haar. We krijgen een beetje het gevoel dat er teveel commerciële belangen zijn, waardoor het nodig is om het ‘we zijn nog gelukkig’-plaatsje in stand te houden. Maar het is één grote puinhoop. Zo jammer. Want hij heeft zo’n leuk zoontje en ook Monique is top.”

Vinkenveen

Ondertussen sinds de terugkomst van de gezamenlijke vakantie met zoontje André Jr. niet meer gesignaleerd in hun woonplaats Berkel en Rodenrijs. André geeft op zijn prive-Facebook aan dat hij weer in Vinkenveen woont, ook is er op die pagina geen enkele recente foto van Monique te bewonderen.

Waar Monique uithangt is een raadsel. Ze was voor het laatst actief op Instagram op 5 augustus. Dat was de dag dat ze terugkeerde van vakantie uit Marbella en dat bekend werd dat haar vaders huis door brand was verwoest. De plotselinge stilte op Instagram is opvallend omdat Monique daarvoor dagelijks haar leven met haar volgers deelde.

Al langer weten te fans dat het tussen Monique en André soms flink kan stormen. Ook vorig jaar had het stel een relatiecrisis. Een goed-maak vakantie naar Mexico zette de relatie toen weer op de rails.

Nikkie Plessen

Nu lijkt dat ingewikkelder omdat André in het Amsterdamse uitgaansleven zoenend zou zijn betrapt met Nikkie Plessen. Er doken zelfs foto’s op waarbij André en Nikkie hand en hand liepen met elkaar.

André ontkent dit. Ook deelde Monique destijds raadselachtige quotes zoals: ,,Wees niet boos op de clown omdat hij zich gedraagt als een clown. Vraag jezelf af waarom je nog naar het circus gaat.”

De bezorgde vriendenkring van het stel ziet het paar niet snel meer bijelkaar komen: ,,We maken ons echt wel zorgen om André,”  vertellen zij Story. ,,Het blijft een puinhoop, omdat iedereen om hem heen blijft roepen hoe geweldig hij is. Niemand trapt op de rem, want dan komt er wellicht minder geld binnen.