‘Over Mijn Lijk’-deelneemster Jip zoekt woonruimte!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Jip Schreibers is terminaal ziek. Eerder berichtte DenD dat ze een nomadenbestaan lijkt te leiden. Dat is nu bevestigd. De 28-jarige Jip is haar woning kwijt.

Kijkers van het programma Over Mijn Lijk leven enorm mee met de deelnemers. De serie volgt jongeren die terminaal ziek zijn. Jip Schreibers is één van de deelnemers. Zij kreeg in 2013 te horen dat ze een hersentumor heeft en dat ze aan de gevolgen van die tumor zal overlijden. Ze leeft samen met partner Max en dochter Ava.

Ongemak
Jip heeft veel fysiek ongemak te verduren. Zo kreeg ze onder meer last van haar nieren en schildklier en heeft ze epileptische aanvallen die ontstaan door het gebruik van de medicijnen. ,,Het vreet je van binnen op. Wat gebeurt er als je midden in een winkel staat en het overkomt je? Of terwijl je met de bus reist?” vertelde ze eerder in het Algemeen Dagblad.

Zinkgevaar

Ze kon een woonboot in Amsterdam huren, maar inmiddels woont ze daar niet meer. De woonboot is afgekeurd vanwege zinkgevaar. Het gezin staat nu dus op straat. Op Instagram vraagt Jip of iemand hen kan helpen met het vinden van een nieuwe woning. Het maakt niet uit wat voor woning. Zolang het onderkomen maar in Amsterdam is, zodat Ava naar dezelfde school kan blijven gaan.

Tags

JIP SCHREIBERSOVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck