Overduidelijke favoriet bij ‘Gordon gaat trouwen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Fans en kijkers van het programma Gordon gaat trouwen weten welke man geschikt is voor de presentator. Hoewel aankomende donderdag pas op televisie te zien is voor wie Gordon kiest, is Rogier van der Linden volgens fans dé man voor Gordon.

De Italiaanse steward Manuel Schiavi kan misschien Gordon verleiden met zijn charmes, maar het publiek is niet gek op hem. Dat maken de fans duidelijk in reacties op sociale media. Reacties op foto’s op Gordon’s Instagram liegen er niet om: ‘Manuel komt over als Golddigger’, schrijft een volger. Ook schrijven mensen het volgende:  ‘Je kiest toch niet voor de Italiaanse prinses op de erwt!’,Manuel is te jong, en wil te graag in de media komen‘, en ‘Manuel kan je niet geven wat je nodig hebt.’

Lelijk

Hoewel Rogier er dus goed vanaf komt in de reacties, is hij niet blij met wat de fans schrijven. Hij vindt het namelijk niet eerlijk dat er zo veel mensen negatief zijn over Manuel. Rogier laat weten: „Ik lees allemaal lelijke berichten over Manuel Schiavi onder mijn posts, ik vind dat eigenlijk best naar om te lezen. Ieder heeft recht op een mening, maar om hem nou compleet af te maken? Lieve mensen, Manuel en ik hebben dit avontuur samen meegemaakt, we zijn vrienden geworden en het is echt een hele aardige gast.”

 

Aankomende donderdag wordt het eindelijk duidelijk voor wie Gordon kiest, en krijgen we beelden van de bruiloft te zien.

Tags

GORDONGORDON GAAT TROUWENMANUELROGIER VAN DER LINDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie