Overlijden moeder Gerard bracht Geer en Goor weer bij elkaar

Komen Geer en Goor eindelijk weer bij elkaar?
Door: Charlotte Wijnen
03-03-2022

Een nieuw seizoen Geer en Goor leek volledig uitgesloten, maar de twee heren zijn hier toch op teruggekomen. Nadat de moeder van Gerard Joling is overleden, zijn de eerste stappen naar een hereniging met Gordon gezet.

Na vele ups en downs, hebben Gerard en Gordon sinds kort weer contact met elkaar. In de podcast ‘Geroezemoes’ vertelt Gordon dat het overlijden van de moeder van Gerard het moment was om weer contact op te nemen.

Eerste contact gelegd

De moeder van Gerard overleed begin dit jaar aan een dubbele longontsteking en het verdrietige nieuws kwam ook bij Gordon binnen. ,,Je kunt nog zo boos zijn op iemand en dat ben ik ook na wat hij allemaal heeft geroepen, maar je moeder blijft je moeder”, legt Gordon uit in de podcast.

,,Mijn moeder kende zijn moeder ook heel goed. Ik heb zelfs aangeboden: hey, als je wil dat ik kom dan ben ik er voor je. Op dat soort moment moet je gewoon je gevoelens een beetje opzij zetten.”

Het bericht van Gordon viel in goede aard bij Gerard. ,,Hij heeft gelijk terug geappt dat hij het heel fijn vond. Ik heb bloemen gestuurd. Het eerste contact is daarmee weer gelegd, dus wie weet”, onthult Gordon, waarop presentator Farwy zegt: ,,Dus wie weet ooit nog eens Geer en Goor samen.”

Laatste wens moeder Gerard

,,Ik zal je één ding vertellen: als het ooit gebeurt, dan is het echt het finale seizoen. Dan ga ik erover nadenken”, antwoordt Gordon, waarmee hij doelt op een mogelijke verzoening.

En daarmee lijkt de wens van de moeder van Gerard alsnog uit te komen. Zij was degene die Gerard vorig jaar aanmoedigde om het na een zoveelste ruzie goed te maken met Gordon.

Meer DenD