‘Overspel is oorzaak relatiecrisis Nicolette’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Het was al een tijdje bekend dat Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt in een moeilijke tijd zijn beland. Dat liet Nicolette doorschemeren op haar Instagram. ,,Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan”. Ook schreef ze later in het bericht: ,,We zullen de beste vriendjes blijven.”

Het bericht werd kort daarna verwijderd en de volgende dag ontkende haar management dat de presentatrice in een scheiding ligt.

Eerdere geruchten

In Amsterdam gingen er al enige tijd geruchten rond over de relatie problemen van Nicolette. Zo meldt een bron aan tijdschrift Weekend dat Nicolette een verkeerde stap zou hebben begaan. ,,Nicolette zou een misstap hebben begaan en daarom is Joost vorig jaar enige tijd apart gaan wonen van zijn gezin. De sluimerende relatieproblemen hebben nu dus voor een huwelijkscrisis gezorgd. Ik heb werkelijk geen idee of ze er uit kunnen komen. Het is natuurlijk niet niks'”, zegt de bron tegen het weekblad.

Velen zullen de huwelijksproblemen niet hebben zien aankomen. Maar Nicolette heeft eerder al eens laten weten dat ze het best moeilijk vindt om haar hele leven met één persoon te zijn. ,,Ik denk dat je heel hard moet werken voor monogamie. Het is niet per se iets wat mensen kunnen, het is iets wat de kerk ons heeft opgelegd”, liet ze weten aan het blad Grazia.

Toch willen beiden blijven knokken voor hun huwelijk.

Tags

HUWELIJKSCRISISHUWELIJKSDRAMANICOLETTENICOLETTE KLUIJVERRELATIEPROBLEMEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck