Overspel?! Waar was Dre die nacht?

Overspel Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De geschiedenis lijkt zich te herhalen. Monique en Dre hebben hun verloving afgeblazen en zetten een dikke punt achter hun relatie. Is er weer een ander in het spel?

Was de relatie van Dre en Mo dusdanig beschadigd door de Bridget-affaire dat zij de eerste de beste klap niet aankonden? Vanaf hun hereniging ruim een jaar geleden blijkt de relatie een tikkende tijdbom. Zelfs het über-romantische huwelijksaanzoek van de zanger heeft de scherven niet kunnen lijmen…

Spanningen

Het management van Dre kwam vanmorgen met een verklaring en bevestigde inderdaad de breuk van het voormalige stel. ,,Het leek allemaal goed te gaan”, liet het management namens Dre weten.

Het ging thuis ‘stukken beter’, tot er een flinke klap volgde. ,,Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch meer spanningen. Hierdoor weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan”, aldus de woordvoerder van de zanger.

Ook Monique reageerde op de breuk. Zij vertelt dat het Dre’s keuze is geweest om bij het gezin weg te gaan.

Is de breuk inderdaad op de gezonde manier gegaan zoals het management schetst of is er meer aan de hand? Waar was Dre bijvoorbeeld de nacht na zijn optreden in de Ziggo Dome?

Optreden

Weekblad Story rook onraad en ging op onderzoek uit. De reden voor de scepsis was de afwezigheid van Monique tijdens het optreden van Dre.

De zanger trad voor het eerst in tijdens weer eens ‘echt’ op tijdens een proefconcert in de Ziggo Dome. Duizenden mensen die maanden lang niet gefeest hebben stonden hem op te wachten. Een behoorlijke last op de schouders van Dre, die vlak voor het optreden aan Shownieuws toegaf dat hij zó nerveus was voor het concert, dat hij het liefst ‘met rust gelaten wilde worden’.

Bekend is dat Monique geen optreden miste van haar toen nog verloofde. Sterker nog: als zij afwezig is voelt Dre zich slecht op zijn gemak. Het feit dat zij hem niet ondersteunde tijdens zijn belangrijke concert wees al op flinke problemen tussen de twee.

Een ander?!

Buiten de afwezigheid van Monique was er nog een andere bijzondere afwezige die avond.

Story, die onraad rook, ging op pad en hield wacht voor het huis van André junior en Monique. De geruchten dat Dre de villa dit keer voorgoed had verlaten gonsden en werden die zondagavond pijnlijk bevestigd.

Dre’s peperdure auto ontbrak die maandagochtend rond half zes op de oprit van de villa van het stel. Dre had na zijn proefconcert op zondagavond nog alle tijd om op tijd terug te keren, voordat de avondklok zou ingaan.

Opmerkelijk genoeg keerde de zanger rond 07.38 uur terug, onder het nauw oplettende oog van een Story-fotograaf. Vermoedelijk keerde hij terug om de schijn op te houden voor het zoontje van het stel, André (4). Papa was de hele nacht weggeweest, maar er werd wel gezamenlijk ontbeten…

Waar was Dre die desbetreffende nacht? Waarom koos hij ervoor zijn gezin weer te verlaten? Herhaalt de geschiedenis zich inderdaad en is er wéér een ander in het spel? Later meer…

LAATSTE NIEUWS:

De affaire van Dre: Een geheime telefoon, 100 rozen en sportschool-afspraakjes

Tags

BRIDGET MAASLANDDRE HAZESMONIQUEMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck