Overval heeft enorme impact op Estelle

Estelle Cruijff kreeg zaterdag de schrik van haar leven. Door drie mannen werd zij in elkaar geslagen en vervolgens beroofd. De verwondingen van Estelle zijn ernstiger dan gedacht, en ook de mentale schade is enorm.

Camera’s

John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard dat de politie momenteel opzoek is naar de drie mannen. De overval vond in Amsterdam plaats, en op bijna alle plekken is daar cameratoezicht. De kans is dus groot dat de mannen zijn gefilmd.

,,Bij de beroving is flink veel geweld gebruikt”, zegt de misdaadverslaggever. ,,We hebben even contact gehad met Estelle en dan blijkt dat het allemaal heel veel impact op haar gemaakt heeft. Je kunt je wel voorstellen dat als zoiets gebeurt je ook een mentale klap krijgt. Als je door drie mannen wordt aangevallen en wordt geslagen en geschopt, en dan ook nog beroofd. Dan is dat een ervaring dat je niet in de koude kleren gaat zitten.” Wat de daders allemaal hebben gestolen is nog onduidelijk, maar wat wel zeker is, is dat ze een Rolex hebben meegenomen.

Estelle heeft naar verluid een hersenschudding.