Özcan Akyol haalt uit naar Marc-Marie Huijbregts

Door: Joy Serier
18-05-2022

Marc-Marie Huijbregts werd gisteren flink belachelijk gemaakt bij het programma Vandaag Inside. Vooral tafelgast Özcan Akyol hield geen blad voor de mond over de 57-jarige cabaretier. Özcan zou hem niet aardig vinden.

Veel bij talkshows

Toen de mannen aan de tafel van Vandaag Inside begonnen over mensen die te vaak bij talkshows te gast waren, werd Marc-Marie Huijbregts het gespreksonderwerp. Dat hij zo vaak bij Beau te gast zou zijn komt volgens René van der Gijp door slechte kijkcijfers van de talkshow. ,,Je ziet nu steeds vaker die Marc-Marie zitten. Dus dan heeft er toch een gezegd in die redactie, zet dan maar vier keer die Marc-Marie aan tafel”, denkt van der Gijp.

“Geen aardige jongen”

Wanneer Johan Derksen benoemt dat Marc-Marie een aardige jongen is, maar nog nooit heeft kunnen ontdekken wat hij kan, valt Özcan hem in de reden. ,,Ik ben het niet met je eens. Hij is geen aardige jongen. De eerste keer dat ik hem ontmoette, gaf ik een interview aan het AD in de aanloop naar het Boekenbal.” Tijdens het interview zei Özcan dat er ook allemaal figuren rond lopen van wie hij denkt dat ze nooit een boek hebben geschreven. ,,Toen zei ik: Bijvoorbeeld een Marc-Marie Huijbregts.”

Boze Marc-Marie Huijbregts

Dit viel bij Marc-Marie duidelijk in het verkeerde keelgat. Zijn eerste ontmoeting met Marc-Marie bij De Wereld Draait door verliep volgens Özcan erg stroef. ,,Hij kwam heel boos naar me toe en hij zei, Ik heb wél een boek geschreven!” Özcan bood toen excuses aan voor zijn onwetendheid. ,,Ja, sorry, maar dat wist ik niet. Dat is aan mij voorbijgegaan”, vertelt hij.

Afsluitend aan het gesprek wordt er door de mannen gezegd dat Huijbregts al met al hierna dus nooit meer aan tafel komt bij VI. ,,Die kan toch niet, want die zit elke avond bij Beau. Die moet daar de gangmaker zijn”, volgens Özcan.

Eerdere sneer

Onlangs had Marie zelf ook een sneer uitgedeeld naar mode deskundige Arno Kantelberg die het opnam voor Johan Derksen tijdens de kaarsrel. De komediant vond het erg jammer dat Arno zo in de bres sprong voor Johan. “Hij was mij zo tegengevallen, want ik vind hem echt een leuke man namelijk”, vertelde Marie.

Meer DenD