Paleisbron doet boekje open: ‘Kate behandelt William als haar vierde kind’

William behandelt als kind
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Blijkbaar heeft Kate Middleton niet drie, maar víer kinderen. Haar echtgenoot prins William heeft volgens een paleisbron last van ‘driftbuien’, waardoor Kate hem geregeld zou behandelen als haar vierde kind…

William en Kate worden door velen gezien als het ‘perfecte paar’. Maar iemand die voor het stel heeft gewerkt in Kensington Palace vertelt dat niets minder waar is. Kate zou William zelfs geregeld behandelen als haar vierde kind. De oorzaak daarvan zouden zijn driftbuien zijn.

Ruzie

,,Kate behandelt hem als haar vierde kind, omdat hij vatbaar is voor driftbuien”, zegt royalty-auteur Tom Quinn, die sprak met de paleisbron, in The Mirror. ,,Ze hebben ruzie: het is geen perfect huwelijk. Sterker nog, de ruzies zijn vreselijk. Maar waar sommige stellen ruzie hebben en vazen naar elkaar gooien, gooien William en Kate kussens naar elkaar.”

‘Driftkikker’

Volgens de royalty-auteur is Kate de rustige van de twee. ,,En William de driftkikker”, zei hij eerder in OK Magazine. ,,Ondanks dat er weleens geschreeuwd wordt en er op die momenten over en weer onaardige dingen gezegd worden, lukt het Kate altijd om de situatie om te buigen en de vrede terug te krijgen. ‘De gemoederen hoeven niet verder op te lopen’, zegt ze dan.”

Tags

KATE MIDDLETONPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie