Panel in shock na onthulling winnaar Make Up Your Mind

Panel in shock na onthulling winnaar The Masked Singer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Na vier spannende afleveringen was zaterdagavond de grote finale van Make Up Your Mind. Vier overgebleven queens gaan de strijd met elkaar aan: Vera Tulip, Flash Gorgeous, Bonnie Éclair en Ria Sangria. Als de winnaar, Ria Sangria, zich onthult, is het panel in shock: het is namelijk niemand minder dan Jeroen van der Boom.

Voordat de grote winnaar bekend wordt gemaakt, moeten de queens of the night tegen elkaar strijden. Bonnie Éclair en Ria Sangria vechten uit wie er naar de laatste ronde mag. Bonnie Éclair geeft samen met zangeres Do een performance weg. Edsilia Rombley en Ria Sangria maken er ook een geweldige show van. Uiteindelijk moet Bonnie Éclair als eerst laten zien wie er achter de vermomming zit: het is Hugo Kennis.

De volgende battle is tussen Vera Tulip en Flash Gorgeous. Die laatste treedt op met musicalster Willemijn Verkaik Daarna mogen Marlijn Weerdenburg en Vera Tulip samen het podium op. Vera Tulip schopt het helaas net niet naar de laatste ronde: ze valt af. Tulip is niemand minder dan Kees Tol. Op Instagram laat Kees weten dat hij ‘het top’ vond.

Verbluft

Na het afscheid van Vera Tulip en Bonnie Éclair is het tijd voor het grote moment. De twee overgebleven queens laten kort hun eigen stem horen. Toch weet het panel, onder leiding van Fred van Leer en Nikkie de Jager, niet wie ze zijn. Het panel kroont Ria Sangria tot winnaar. Dan rest er nog maar één vraag: wie schuilt er achter de queen? Het panel is verbluft als zanger Jeroen van der Boom zich bekend maakt. Het is echter niet de eerste keer dat Jeroen van der Boom vermomd een televisieprogramma wint. In 2022 won hij The Masked Singer.

Tags

JEROEN VAN DER BOOMMAKE UP YOUR MINDWINNAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck